Friday, July 1, 2011

jelez

woooo.smlm tau result gang2 penerapan uitm.jelez jelez >.<
smlm dyeorang tau kputusan penerapan ke degree.kos best best gylleeee.biotechnology,pure chemical eng,oil and gasss..fuhhh!! best wooo. kungrate







Me once have ever dreamt to involve in this industryyy but +_____+

Wednesday, June 29, 2011

lazybone tol !!!

feeling so attached to my bed now,but still have lotsa works to do.
eating ice cream that just bought tis morning not yet!!,gather the pictures of the girl for my best boyfriend not yett,he would come to pick up them tmorow,packing up the rest for the journey tmoroww,hurmm not yet.recite surah yasin not yett,change into pyjamas not yet,perform isha' prayer not yet.seeing mymiawmiaw oso goes to not yet !!!!
what i know,im feeling so tireddd,sleepy,restless,uselesss pon ade .just came back home fr0m p.mlm with ain and tia aka trah. tb2 trimbas kembali kenangan tia,haha,td gi psr mlm,jumpe si faizee,da agk dah jumpe mamat ni mmg xterbukak ar pose ain,btw,cek mek ain ni pose td,ceh mngompat sane mngompat sini,bley plax jumpe gang2 lama,matyie,yaser,waaaa..tuntasnye,dyeorang seme gelakkan aku,nganjing2 sket psl kerjaya nurse aku neyhwalawehh!! td sempat blaku scene si paizee dedicate ain sayur kangkung,wakakkakaaa,sian pakcik pnjual syur tu tgk sayur bliau dperlakukan bgitu dikhalayak rmai,lps bersurai mulalaaa cepat2 beli pape nk mkn,da nk pk8 baru balek umah trah,* btw,ain bukak pose ngn air klapa aku tym tgh borak2 ngn paizee*ain na amex lappy dy so kitorang msok jap umah trah,after copying gossip girl series,aku plaz sebok copy gmbar2 yg kat pantai bkt kluang aritu.pastu kitorang blah,yg pasti,tym tu da pk8.15 aku balek umah,diam2 aku bukak pintu kt ruang tamu ak xnk bg penghuni rumah prasan aku baru blk,hahaha,tp kantoii gk,bunyi suare ibu ak membebel sbb ak blom tunaikan mgrib lg,naseb baek la abh ak xde g msjd,kalo x,moody la ak jp mlm ni,pastu aku tros baring2 mngadap internet,then blah tgok bolaa jp mas and taipei lwn,mas menang ok!! then masok bilik tros bukak mybloggy n tulis entry ni,brape kali dah pintu aku dibukak dri luar,ibu aku,suh habiskan packing2,kalo aku kt luar bilik plak,trserempak ngn abh aku disuruh bliau baca yasin,yg pasti skrg semua tu xtertunai lg,,..and im about tu tido japp,pk1 nnti bgun la balek,k bye bye.!! malasssssnye esok dlm kete p'jalanan jaoh!bende ak plg benci!! haiihh,why am i supposed to be a human if i donno how to live them all in my life =.=

durian at 2pagi???!





im craving to eat durian !!! do you??? i know you do.. :DD

pukul satu dua pagi ni x salah kan aku nak berselera durian??
kerana ia sesuatu yg agk complicated.

meh tgk scroll down meh
:
:
:
:
:
;
:
;
:


aduii,yellownye!!! enak kalo yellow yellow ni dlm mulut aku,slurrpyyy!












aku xnak green greeen tow,aku nk yellow yellow kt dlm green green tuuu
nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!














chomelnye sorang sorang.ngeee~ rase nk amex buat adek angkat jeee














mr. red red ni aku xtau dri mane dtgnye,mr google bgtau aku,mr. red red ni hanye ade kat peninsular sabah je,tp bile aku tengok red red ni semacammm je,serammmm!!ta sggup na mkn,but i think i must have a taste on 'him' at once soon ^^














nii durian pancake dari restaurant shanghai10 kat sg wang plaza
tp chinese punye la..waaa,guaaa talak kira,guaaa maauu jgk ini pancake,nnti halal halam gua settle sama jakim!!!!













pulut duriann weh,ni pulut duriann,aku bagitau kauu,ni puluttt duriaaaannn,
arggghh,im begging mykitchen to serve it to me nOW!!!
*mcm harem jep aku punye begging














durian cheesecake ni sgaje je nk cari pasal ngn aku,,kau hengat kau sedapp sangatt????! haaa??! dgn cheese, strawberry bagai,HEY!! kucing aku pon xberselera tgk ko tau ark??!
anddd shadupppp my tummy!!! u'r so noisyyy!!












wut wut wutt mann?! no durian?! or Fine $$$$?!



















ooooooooooooww,ohh okayy,no durian :))
"thanks mr.google"," iloveyou ",and " i promise i wont change to another mr search engine "

" I PROMISE "


* x guna punye pixca,ilang selera aku











Monday, June 27, 2011

coding programmerrrr!!!!

DAMNNN !! editing my blogy reminds me about my csc project last sems.and it drives me to misss all the memories when i was in sems 1. it was all about vb6.
creating the coding!! varioussssssss kind of codes!! creating them by your own and build up one system with your own codes without any debug,error when the system is running.i was pairing with adnin.we covered all the project's materials and ideas at night before the deadline.it was not at night actually,its early in the morning., we had cracked our whole time before by going to Dungun's town ,having some fun karok =.= and emmmm.....
celebrated a bit on my blast dayyy.it was my birthday.thanks to adnin,faizah,abg hadi,fadzli for the cakes and the rest for the celebration.miss you guyss :'( !!!
owkaaay,don want to write about them or this entrys not gonna find it's end

ni kek adnin ngn faizah sponsor,ice cream cake :),,huuhuuuu ,terharu,walo buzy 24jam pon dyeorang still ade mase untuk semua ni smpai mlm tu snggup kitorang skip class agama pg bndar,huhu
and satu lagi kek coklat dari abg hadi xde gmbarnye ngn akuu,sbb bukan amek camera hp aku.huhu,thankssssssssssssss!!!!!!!!!!!
back to my project,we didnt sleep at all planning the ideas,making the codes and testing the system for a thousand times to avoid any error when its running.we chose online clinic management system as our project.ftw mannn!! it was hard to give out an idea about the medicines' names,the specialists,name of diseases, medicines' prices !! errrgg!! we needed to figure them out by our own since we didnt have a broadband on our sides.,we needed to set up the codes that can work as calculator,automatic machine.let's say if the costumer click the lists given such the specialist,if they want to seek a doctor and the quantity of medicine and so on,the codes will derive automatically and count the total prices for all the choices made on.fuhhH!! its wass not easyyyy mann!!!.our sir didnt want the simple system one,he did ask us to make the complex one or otherwise,our project's and presentation's marks will be deducted.adnin and i didnt have much time to create the complex one with the cool and nice background,and colourful skin since we have only 3 hours to finish it before we would face mr hazim and class for the presentation.we finished it all by the dawn.and people.can i have my writing in malay pleasssseeeee ^^,
heeeeheeeeee,,,
and then and thenn kannn...huhu,kitorang running project tu.andd crappppp!!!!!!
ttb my lappy bg bunyi satu bunyi yg burukk,alah bunyi macam kalo lappy korang stuck ttbe.pada masa yg same,muncul satu pop up ckp ERROR!!!!! time tu btol2 ak rase mcm lappy ak brkata sesuatu yg buat aku hangin.padan muka kauuu. pndai sgt buat project lastt last nyawa.. ak mang grrrrrrrr arr..geram dowh,pastu,adnin check balek coding yg mane selected color merah,bhgian tulahh yg poblem tu,then she tried to fix them.fuhh,pukul 8 tepat2 system kitorang akhirnya alhamdulillahhhh bole running tnpa bunyi plek2 lg ,kitorang da test click semua yg bole click,and pastikan jumlah harga yg dipapar tu mmg logik mgikut stiap kenaikan kuantiti.takot jgk dy gile."beli satu rm1,beli dua 50senn,beli lima freee je lahh'' haaaa,mampoiss bankrupt la clicnic kitorang,ngn doctor2 skali lingkup!!
bayangkan,pk8 kitorang suppose dah kt class,tp baru nk g amex towel mandi and siap2.tyme tu ari isnin,so wajib la pakai bju kurung,ya ampunnn,baju kurung pon xber iron lagi.aku iron baju aku ngn adnin2 skali gitu2 je,xkesah dah kedut2 yg xhilang tu yg penting,ade rupa baju kurung!! nak tauuu takk dugaan ape plakk yg menimpa.sedeh rasa ingat balekkk kisah tuu.tb2 adnin jerit,dy gtau kaki dy pedih ttb,bilo kitorang checked it out,ade darah mgalirr lajuuuu jeee kt kaki dye,ak pun panic ar,nape la time2 tragis camni gak tragedi tu nk jd,ak amek hansaplast ngn tisu2 ubat2 skali dlm locker dy.yg teroknyerr,darah tu xnk brenti mgalir,xtau la knape dgn kaki dy tb2,tp ak agk la kan.mase klam kabut pg bilik air td,ad terkena or tersepak sumthg yg dy xpasan,tp mmg btol2 dugaan dan errr....pngajaran la jgk yee.hehe,tp xpenah serikk pon,lps tu,ane2 projek dtg ttp prangai last minute jgk diapplykan kt projek tu,kesian kt markah carry marks kitorang,ish ish ish.hahahaa.lps settle semua tu,siap burn projek dlm cd bagai,kitorang tros rush g class tp xleh lari la,kaki adnin saket,dlm2 rush tuu,mmg syaitonn syaitonn sgale bapak ibu syaitonn rasok la pikiran kitorang,pikir pikir idea ape nk kasi sir nnti dtg lewat,da pk9 dah wehh.bangang ke tak bngang uhh.tgah odw tuu,,ak msg2 ar sorang ag gang ak ,faezah,kasi minta update itu apa yg going on dlm class.camne mood sir.bleh plak,ak wat2 innocent blur2 gitu tnya beliau,agak2,kitorang ni terlalu lewat ke?! kalo bayang2 ak id0p la kan,mmg dah lame aku suruh byang2 aku tu bunuh diri sndiri tym tuhh.smpai je kat class,pe lagi,mulalaaa,adegan yg biase2 blaku kalo 2 orang sahabat dtg lewat class,...........eh ko ar masok dulu,alaaa,ko ar plak,smlam ak dulu yg masok,so arini ko plakk,ala ko la plakk..xnak xnak xank arr,ok set eaa,kite masok same2.dua2 pon hangguk tnda stuju.one twooo threee.......alaaaa,xnakkkkk!!! takotttt!! wuwuwuuuu,ak jerit secara membisik,tb2,ade idea jahat dtg,eh jom ah ponteng! hehe,weyy.msalahnye presentation cmne,carry marks doe!!! alaa,lantak ahh....repeat ponn repeat arrr..ak pon text faezah kitorang nk blahh.dy kol kitorang gtauu jangannnnn...............!!! dy ckp sir azim skarang tgh bengang,xpuas hati dng work masing2,kalo kitorang xdtg,lagi trokk kena,aduihhhh!! mmg dugaan betoll laaa.last2,kiotrang suruh si faezah keluar class buat2 nk g toilet la konon,then xbeberapa saat,pintu terbukak dr dalam,kitorang ngn faezah pon ber'action bagai stahon tak jumpe,dy suruh kitorang masokk je,sbb dy ckp td ramai gile yg datang lmbat,smentara dy buat2 g toilet,kitorang b'sstuju na msok sama2,before tu ad plan skit2 nk standby jwpn kalo sir tnye pape atau marah ke atau kene halau balek ke..errrr...serammm weyyy!! sir kitorang mang sporting gile tp kalo bab2 serious cmni,mmg xde la bab2 sporting tu,dgn lafaz bismillahh kitorang bukak pintu n masokk,pehhhh,,seme yg ade dlm cls tu pndang ,bdk yg tgh present kt dpn pon trut pndang ktorang,*dyeorang ptot berterima kasih kt kitorang sbb scara xsngaja bg dyeorang rehat jp sementara scene aku ngn adnin plak brlangsung* sir duduk kat kerusi blakang dgn muka beliau yg ak xnak citerr,takot ubah mood citer ni,hehee,bliau bersuaraa..huhhh!!! ni nape pulak dtg lmbat ni. tau tak pukul brape skarang??! adnin pon gtau,sorrry sir,tuu jeeee,ak harapkan dy giteu kisah sbenar pasal kaki dye.mane tau,accuse ditrime ke,tp takk pon.dy just ckp sorry sir!!! walo sir merepek just a 'sorry' dy bagi.ish ish ishh..pastu sir arahkan ktorang dukkkk depannnn skali.kitorang pun terkedek2 ke depan *berjalan seperti banduan yg dijatuhkan hukuman* kitorang cube insert cd yg burn td,omaigoooddddd!!!!!!!!!!!!! dugaan ape plakk yg mlanda semua system projek tu xleh runnign,xleh bukak pon,tyme tu btol2 rse nk nanges,gelabah smcam dah kitorang,dah la presenters kt dpn pon muka da kecewa kene tempias ngn sir,faezah dtg nk tolong kitorang,sbenarnye ak mcm da agk dah bende no akn blaku,sbb vb6 yg dpl lappy ak tu di install bkn pakai abg technician pon,yg aku punye yg copy je,yg portable punyee.so dlm lappy ak bleh running ble cube run dkt pc dlm class.mmg takkk ah dye nk papar,yg dy papar cumee pop up ckp ,sytem cannot run!!!! mmg rase sakett je ulu hati ni.xtau nk wat mcm mane,kalo sir tros pggl kitorang present lps ni mmg habess ar.nk mntak kluar balek amex lappy kt bilik rasenye cam takkk ah dgn sir yg tgh xderk mood tu,last2,slow by slow,dngn penuh ksabaran,adnin mencopyyy semuanya balek pelan2.naseb baek ade sisa2 yg bleh dicopy,ak rase mcm sir sgaje je nk tolong kitorang,name kitorang dpggl nk last2 dah,mase tgh copy2 tu,ade 1 group tu kene ngn sir azim sbb ciri2 wajib xde kat system dy,iaitu print button,whereas bile click button tu secare auto semua bill dan senarai barang akn terprint out sndiri.aku ngn adnin ape lagi,kecoh arr jap sbb kitorang mmg xde button tu,mmg komfem ar xde,dahla,system bapakkk simple gilee,pastuu,tros next giliran kitorang plak,aku jaga bhgian slide system tu,adnin explain,hehheee,lps siapp!! kitorang kene repeat balekk present sbb sir ckp kejap gile,alaa..mane xkejapnye,dah mmg system kitorang simple,click sane click sini the end arrr...xde la mcm org laen click sane click sini,then masok plak sane masok sini,kluar sane kluar sini,xde xde xde!!!!! yg kitorang as simple as it seems!!thennn lps siapp tuu...........kitorang ready menadah telinga mndengar kritikan kutukan komen2 bliauuuuuuuuuuu..........MANE PRINT BUTTON??! errrr...........xde sir.....KENAPE SIMPLA SANGAT??!! errrrrrr sir......atleast kitorang xde debug sir ,seme running ok je,xde error pape.heheheee.
pastuuuuuuuuuu DONEEE!!!! ,alhamdulillahh.aku ngn adnin xkesahh la brape marks sir nk bg sbbb yg penting kitoranggg puassss.sangat berpuassss hatii sbb dgn tempoh xsmpai 5jam ktorang dpt siapkan satu system tanpa error debug seme,yang spatotnye kami siapkan 1bulan..huhuhuuu,tp kannn,walo hati gumbira senangg jepp biarpun kene kritik ,heheee...ade gak rase sedeh,mnyesal sbb kitorang satu classs kene ceramah ngn sir azim lps semua slesaiii present,sir ckp sir sgt2 kecewa sbb,hari ni hari present spatot dtg awal,dah la dtg lewat,project masing2 buat sir kecewa,slama 1bulan sir bagi tempohh,tu jee hasil dye,penuh dgn error,debugg,tiada tulahhh,xde nilahh.mane sir xkecewa...kitorang semua diammmmm je tnda mnyesal la..sir cume puji satu group je group amali dngn psangan nye sape ntah xhengat!! hebattt wooooo dyeorang punye pograme,mmg bole jd programmer dah tuhh.kreaif inovatif,lawa,hebattt wehh, cam e-bay punye system pon ade,huhu,bangga2!!!! lps abes class,kitorang ramai2 pakay mnx maaf ngn sir.sorrrry sir buat sir kecik ati,lpas ni xnk dah dtg lewat sbb sir ckp sir akn kunci pintu dan xbagi masok,attendance zero!! huhu,lepas habess class,aku adnin ngn faezah rancang nk raikan presentation yg 'berjaya' ni dngn brekkkkkkpasttt kat hotelll.yahhooooooooooooo......macam la aku ade duit byak byak =.=
tp xpe la ^^ skali sbulan jeee nk jgk mkn mewah..hehee..so balek kat coding tadi,kaloo nk tau,coding yg kitorang kene bina tu lebeh kurang ar mcm html code for template untuk blog ni,yg coding mcm kluar pop up bile click kanan kt blogkan biasenye blogger kasi disable function tu,tak nak bg pluang kat copycat la tuuu konon.coding untuk tuu ak ade blajar gak.tp xhengat!! tuntasnye ak nk ckp,senannnggg je keje kite kan para2 blogger,cari code then paste,,, mcm mane plak ngn si creator codes tu??! huhu,tp kalo bg yg mahir,semua bnde bole je dibuat pakai code,nk bina sytem ape punn.,sbb computer ni dn swaktu dgn nye hnye bole bca coding je then kalo coding tu btol,dy akn berttindak la spt coding tu arahkannn.sape2 yg nk jd programmer games ke..programmer mcm mark zuckerberg kee.bole je,.yg penting khatamkan simple2 coding ni dulu.hhuhuhuu,senang nye kan kalo final exam csc aritu aku bole copy paste copy paste je coding2 ni mcm ak copy paste coding untuk template ni.ahhahhaa,mmg sir akn kagum ngn aku,ntah2,sir suruh ak quit study g jd programmer.hahahaha,tp mostahell la weyy,mase awl2 sems sulu,sir da ckp subjek ni toughhh,4credithours tuuuuuuuuuu........mmg xpenah lagi sejarah ade yg dapat A,kalo ade tu mmg dy terer gilee arr.so tat's why la subjek ni kitorang xharapkan A pun,malah B pun takkk!! yg pentingg LULUSS, iaitu dpt C .hehehee,dan alhamdulillah la,mungkin sir azim dh mnyampah kot nk jumpe kitorang lg nex sem so sir bg lulussssss untuk kitorang seme,hehhee,xlaaa,gurauu je,sir nk tolongg kitorang la tuu.ak mmg x expect akn lulus sbb mase kt dewan exm aritu,mase diberi 3jam,ak buat xsmpai stengah jamm jawab paper ni,bkn jawab,tp aku merapu merepekkkk la kat paper tuu,then aku ngn adnin,diikuti teha then ayeb manusiaaa paling awal kluar hall,ak ngn adnin mmg da biase pon,da plan da pon,aku tgik dye ,dye tgok aku,then dua2 angkat tgan tanda nak paper dipungut oleh pnjaga exam tuu.huhu,,,sory sory soryyy,aku buattt cerpen kali nie.hhehehehe,kalo sudi bace la,xsudi pon xpee....^^

Thursday, June 23, 2011

i dont like the changes ...



I know some readers might find my bloggie is depressing or boring or whatever, as if aku ada regular readers lah kan. (Thankyou Stalkers!) I am depressed and sad and gloomy and all of those emo-ish stuff. I'll tell you why. Just imagine you were in my shoes. You have been studying for more than six months in UiTM, you've met great friends, you've met suit course to you, you have the best life a teenager you could have, and BANG! Like so suddenly all of the great things you have are taken away from you and you cannot do anything about it.
This thing happened to me. I have to walk out of UiTM, I have to leave my friends, I have to leave my dear course and the great teenager's life Im having. Now I have to go to Kolej Kejururawatan Hospital Pakar Sultanah Fatimah, Muar Johor. I have to venture new places, adapt to new environment, and make new friends again!yaa AGAIN!! tis has happened to me for 2nd time after the 1st one from matriculation to UiTM,Dungun,Damnnn. How I hate all of those things. I'll leave terengganu within 1week and its kinda pushing and stressing me.I have no passion and sincerity to go there.I got no friend there either my old school friend or ex-colleague.Its MUAR mann!!! it closes up to Malacca actually than JB.Mallaca again !! This will be the 1st time i'll go farr away without someone i know.Different with my previous matric,although it was in Malacca, i've been there with some people that close to me.they were my exschoolmates.Actually i had been all alone at the registration day for my dip of chemical engineering at UiTM Dungun,but it was all going well since most of them came from Terengganu and our great neighbour.Kelantan.we just needed a day to get closer to each other and there was no any problem for me to make new friends.but for tis coming renewal, i dont know how to turn their 1st perception about me.yupp! at 1st we're gonna have a different perception to each other and its kind of normal before we know he or she much closer. And for now I dont want to think anything about it yet.i just wanna wait and hope for my natural action then.sincerely,I have no any attention to go there.i feel much reluctantly and feeling empty right now.fyi,all my preparation were all done preparing by my parents.they shared the tasks together.mydad did settle the registration forms and my mum for shopping part.teehee,i dont know anything about the stuffs and needs they mentioned in the offer letter.even some little things such as the marker pens were reminded by my mom to buy them.,what on earth i was thinking actually?!If i have to perform at a nearer hospital,i would not be like that,actually i was hoping that i got the same college as my best friend there in perak but as she said it is not our fate,and lastly my choice did go for HUSM kubang kerian but how on earth,my choices were all out of drugs.that has just increased my sadness.but otherwise my parents were sooo happy iv got in Muar because their instinct before were strongly said that i will be performed in Sarawak.but why not in SARAWAK?! its ok i think,im reallly goinggg to treat my self-sufficient sure more than enough.huhu.oh mannn! its hard for me to leave my hometown,room,this online thingy,my cat for sure,mydriving,my friends here andd myfamily,especially my ibu and abah.T__T.I cant accept the fact that I dun have what it takes to be a ***** anymore. Oh please Ibu and Abah, I just cant say goodbye yet! :(
I still not much understand about the separation in a life.why we need them??!!when we start to understand and go to each other.it was not so reliable.

i wish we all have the phenomena to live as the cartoon characters above once in life where there will no terms of sadness,fearness,shameness,horribleness and nesss ness ness so that we would give more appreciation to something what we call a 'LIFE'

UiTM DIHATIKU



silaa click kat 2buah tajuk lagu tuh,smgat jep bile korang warga UiTM dgr! seriously* mase oriented nyanyi lagu ni dulu ramai2,mmg rase nk nanges,nk juangkan bangsa mlayu kite bumiputera.heehheee,mmg aku smgat habes nk abeskan diploma ngn cemerlang pastu smbung degree,pastu lagi skali nyanyi lagu ni depan mr.pengarah,every sems ade dialog b'sama pgarah,time tu rase nk terkeluarr habesss ape yg t'buku dalam pikiran,rase nk luahh complain abesss.HAHA! dah pgarah bg pluang nk ngadu pape2 kite amek je la pluang,skali satu sems je pon dpt tgk muka bliau! tp sape2 rase nk publisiti murahan,tampil je la kt dpan amik mike tros b;celoteh dpn bliau.fuhh!! komfem2 ko famousss musss la lps tow.....dng sorakan booooooooooo...gayaa LOSER PLAk dahh



* i just wanna improve my writing in english,so people with kindly demand,please greeting my deadly half tired prepared tis entry by commenting my grammatically error,wrong language,poor vocab n etc... :) thanks people (:

Wednesday, June 22, 2011

BEAST

hye people,these info are taken from kpop blogspot'' click
''...to go right there just click the link,there are a lot of info about them, actually,im just in korean mood and about to listen any latest song from korean band,and fortunately my favourite ,BEAST currently got their highest rank in chart. and it makes me so pleassse to listen to this song even im n0t soo in korean thingy. huhu.just wanna change the mood for sometimes :)
this is the famous song from them,''fiction'',this song is kinda like ke$ha's song.i feel the mode of this song and i want to say they are the same,it could be the reason why i start to love tis song.have a nice treat guys :)





here are some awsomenessss faces,bodies' shape :P ,outfits look ,poss styles from
them :) and its actually good for trainee who wanna train their eyes to have a good sight :P

yoseob <3
junhyung<3
yoseob<3
yoseob<3 OMG!! wwhassup with your smile,wanna crap my heartbeat??!?!?! grrr~ so CUTE ^^
HUH!! yoseob again??!?! heheh ..SIGH ??! :D
I LOVE HIM MORE SO THATS WHY HIS PHOTOS ARE UPLOADED MORE HERE ^^
OMGodnesss me ! its yoseob <3 standing looking right to you >.< *jelez2*
junhyung,hyunseung,& <3 yoseob ^^
teeeheeeeheee :PP JUNSEUNG couple<3 huhu^^ so CUTE together


i think thats all some views from them, and credits to Tumblr ,these photos are taken from there. sorry for other members for not uploading their own pixca,and i think i should change the title for this entry from BEAST to YOSEOB LOVE,heehee,orite being so sleepy right noww and im just feeeelinggg likee
----------------->>


annnnnnnnnndd bye byeee!!!zzzzzzzzZZZZZZZ

kroih kroihhhh!!!!

Monday, June 20, 2011

LOVE DID HURT MOST

Hmm,.I'm not sure how many of you will agree with my title.perhaps, some may feel the same way as me.,because I do feel it now,It's too heavy to carry on like this.,I have no idea how long will it takes for me to handle this and hide it in me.I admit that I really miss that idiot,.I really do...and......I hate that I still love that stupid idiot! I'm just not ready for anything...I feel much better that we had lost contact for a while...hewww...I feel like getting myself far far away...




look at tis lil girl,even she understands what is called 'HURT'

my 1st CHESS's dinner

Theme of the event: Rock and rolls and back to 70's
Date: 7th April 2011

This was an event to celebrate the final semester's students of my course Diploma in Chemical Engineering of UiTM Dungun. Well, it was really a Grammy dinner surrounded by all the colourful masks for back to 70's theme and super duper blacky of viciousness wore by all those who came on that night. I just love the soft blending of lighting in the hall with all the pretty and fabulous dresses from the girls, while smart and flirting outfit from the guys. ;) All looked beautiful and handsome on that night. hehe. Anyway, enjoy the pictures snapped on that night!




*sorry for the blur2ness :( slhkan lightning phone*
meh ak nk introduce classmate gurls ak yg mmg ummppph ah,hehee
dari kiri(ain,ana,che'jah,adnin and bell) psl minah che'jah ni,dy ad crite asl usul sndiri tau.nnti ak wat satu entry khas psl asal usul dye tu.*laughing out loud*



*HEHE,lg gmbr rmai rmai* p/s:: ignore je gaya kaki che jah tu!!! kalo nk suh gelak,smpai next sem punye dinner pn xhabes ;O



*awek cun baju pink purple gitu dari class aku,dgr2 dye datin sbb couple ngn datok,>.<(rumour rumour)!! yg next to her pun cun gak.pehhh,kalo dye ni ak respect bab2 presentation,dye punye english,fuhh!! bdak debate la kan.kalo ad present article english ke,mmg komfem2 article dy pilih ssh2 wooo nk pronounce lg memorize lg dy punye words sbb mostly content biology scientifically punyer naming dy.* so tat's why la,dy dipilih presenter ter'BAEK mase present dlm class general chemistry dlu.fuhh,kalo bole,nk bukak satu entry psl dye ni,tp malas dowh ! ;(

*awek yg b'diri tuu pon ape kurang nye.cun jgk! ekekekekekeke drooling*
alah,kalo bkn empunya diri nk puji,who else kan kan kan???! haaa,tau xpe,hihihi
p/s:: muka aku nmpk cmtu effect dr ligthning tu,:DD




*haaaa..yg ni ak xtau name sape,dy akak seniooorr,dy punye outfit baru la kena ngn kitorang punye theme.HAHA ! mklumlah part 1 kan,mane la ktorang reti bab2 nk suit ngn theme,semua maen bntai je.pergi dinner ni pon actually kene 'paksa' it was kinda like serangan physco punye . HEHE!ni crite kiteorang2 je :) ok,ah well,akak ni ak ase part3 la kot,dressup dye ok la,nk kate rock pon bole,back to 60's pon :)




* akak2 sems 3 kot ,ak assume dyeorang sems 3 sbb akak yg kat tgh2 tu akak repeater engineering physic CHE175 for part 1 laaa.so everytime class CHE175,dye ade,ok nanak introduce lebey2,kan ade yg silap kang,ak bkn knl sgt pn dyeorang ni =.= *
ooookayyy nextttt pixca---------------->>




*oyykay,ni gmbar reramai. actually banyakk lagi gmbar2 nye,gmbar ngn budak2 laki tp tu pkai camera class rep,gmbar skelas,xsempat nak amex T_T
ni je semua2 gmbar ,tu pon ak save as dari bella punye fb's album,hihi^^ ,creditss to her,sory amex gmbar2 ni xmnx izin :P



spnjang dinner tu,mcm2 la aktivitis aktivitas best2 tau yg akak2 n abg2 senior part3 yg hndle,mmg stiap sems,sape2 sems3,dyeorang la yg kepala handle semua ni.ak nk citer satu bende BEST woo....ade satu games dimana music dimaenkan,then,everybody kene cari satu paper mystery kt bwh krusi masing2,HAHA ! anddd BLASSST!!! aku jumper paper mystery tu bwh krusi,ak igt ke dpt hdiah ke hape,nk la happy bgai xigt ak sape.!! pssst pssstt.ade sorang akak ke lect.hehe,xprasan tarik tgn ak naekk pentass.fuhh!! bangga wooohhh!! gang2 aku kat bawah seme jerit2 pnggil name aku.HAHA ! mmg ade rasa mcm artis skit.ngehheeehee,gua igt mau bagi gua hdiah ke hape,rupe2nye,aku kene nyanyi laguuu yg trtuliss kt paper tu.HADUiiiii!!! PARAH PARAH!! nasib baek slame ni ak slalu gak ngn gang2 ak adnin n che'jah la trun bndar hampir stiap hari pg karok.hahaha,karaoke la bhaii.!! smpai snggup ponteng clss physiccc ,agamaa,mlm2 pon redahh je kalo rase nk lps stress.PENTING TUU JGN KATE XPENTINGGG* hehhee.tauu tak lagu ape aki kene nyanyi.wuwuwuwuuuuuuuuuu~ skali lagu jiwang back to 90's ak ase kena nyanyi,mmg perghhhhh ahh.tp abg akak yg handle pentas mlm tu suruh kitorang SPORTINGG ABESSS,NO MALU MALUU!! HAHAHA !!! yg tu I LOIKE !! akuu pun nyanyi laaa laguuuuu.tadaaaaa....ApAa ErTinYaaaa BunGaaa Emass yangg kauu BeRi duluuu..........~~ hehe,aku st0p sbb xtau nada lagu tuu. fuhhh~ abes dewan gegar,xtau la gegaran tu sbb dyeorang kutuk aku ke gelakkan aku.yg pasti mmg ade suara classmate2 aku kat bwh sorak sokongan padu kat aku.ngeh3~,HAMBOIIi!! bab bab ni LAJUuuuuuu la aku,kalo exam pehhhh,fail sane,fail sinie... ok apaaapunnnnn mmg ter'BAEKK ah aku kena mlm tuuu.HUHU! las2 dpt hdiah gula2 bnyakk.HEHEHEE.then lps sesi PHOTOSHOOT reramai.aku ngn adnin blah.manusia paling awal blah dlm classmate ak,HAHA !! NGANTOKKKkk!! heheehehee.OLRITE~ thats ol pasal entry dinner ni.cume agak t'kilan gmbar bnyak tak sempat amek ngn clss rep aku.k till then ,byeee ^^

Saturday, May 28, 2011

hhehheheehehhehehehehheehhehhehhehehehehehehheheheheheh*gelak gediks

HELLO blood :) heheee, actually im a newbie here,spatotnye ak wat link blog aku newbie.blogspot.com ,pastu yang mane singgah singgah atau memain je singgah kat blog aku nih bole la tolong ambikkan galah tolong jolokkan mata aku yang buta ilmu bab2 bloging nih T__T ,aku tanak wat blog tapi kene paksa dek kawan yang memang kerje dye mem'bloging je selama 24jam sehari dalam 7minggu,pfffftt,kalo ditakdir dunia ni ada 100mggu,tak m0stahel 100mggu dye rembat,asalkan boleh update blog situ sana siti sana,dalam hati ada taman ==' *tetiba* okayyyy,aku taknak merepek merapik merapu meraban banyak*tetiba rindu sir azim :[ * aku cuma nak bagitau aku orang baru kat sinie,hehe,taknak wish aku welcome to dunia bloggers kerrrrr?!! ala cam support support gitu kerrr?! nnti korang gak untung,*celah mane korang untung aku pon tarak tauuu =.= ....okay okay okay okay last skali aku sgt love love love korang,sbb korang chomell cun handsomee ,lebey ensem dari brad pitt tau,BETOL NI XTIPU !! UMMPP! SUMMPAHHH!! tipu dosa tauuu, :/

my fanss please read this post :')

ho ho holyywooddd........... :D hehe ,n0wwww im in hollywood doing my best casting with edward cullen in vampire movie the series that's gonna be on malaysia's scene another 5months.s0 guyss, please be patient okkk, d0nt steal out the times, we're gonna make your cinema soon ,and thankss blood for living in my body , :') because of you im still able to connect with edward cullen,omgodness me!! im soooooooo in LOVE with him :/ umppp!!



ni muka bahagia edward lepas aku confess cintan cintun kat dya :)