Saturday, May 28, 2011

hhehheheehehhehehehehheehhehhehhehehehehehehheheheheheh*gelak gediks

HELLO blood :) heheee, actually im a newbie here,spatotnye ak wat link blog aku newbie.blogspot.com ,pastu yang mane singgah singgah atau memain je singgah kat blog aku nih bole la tolong ambikkan galah tolong jolokkan mata aku yang buta ilmu bab2 bloging nih T__T ,aku tanak wat blog tapi kene paksa dek kawan yang memang kerje dye mem'bloging je selama 24jam sehari dalam 7minggu,pfffftt,kalo ditakdir dunia ni ada 100mggu,tak m0stahel 100mggu dye rembat,asalkan boleh update blog situ sana siti sana,dalam hati ada taman ==' *tetiba* okayyyy,aku taknak merepek merapik merapu meraban banyak*tetiba rindu sir azim :[ * aku cuma nak bagitau aku orang baru kat sinie,hehe,taknak wish aku welcome to dunia bloggers kerrrrr?!! ala cam support support gitu kerrr?! nnti korang gak untung,*celah mane korang untung aku pon tarak tauuu =.= ....okay okay okay okay last skali aku sgt love love love korang,sbb korang chomell cun handsomee ,lebey ensem dari brad pitt tau,BETOL NI XTIPU !! UMMPP! SUMMPAHHH!! tipu dosa tauuu, :/

No comments:

Post a Comment

kalau keyboard berfungsi,komenla yer :) ,kalo rosak pm sy,sy bagi duit beli yang baru ,lps tu jgn lupa komen kat sini yerrr,alolololorrr mcm budak2 je,manje aww~ :D