Wednesday, June 29, 2011

durian at 2pagi???!





im craving to eat durian !!! do you??? i know you do.. :DD

pukul satu dua pagi ni x salah kan aku nak berselera durian??
kerana ia sesuatu yg agk complicated.

meh tgk scroll down meh
:
:
:
:
:
;
:
;
:


aduii,yellownye!!! enak kalo yellow yellow ni dlm mulut aku,slurrpyyy!












aku xnak green greeen tow,aku nk yellow yellow kt dlm green green tuuu
nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!














chomelnye sorang sorang.ngeee~ rase nk amex buat adek angkat jeee














mr. red red ni aku xtau dri mane dtgnye,mr google bgtau aku,mr. red red ni hanye ade kat peninsular sabah je,tp bile aku tengok red red ni semacammm je,serammmm!!ta sggup na mkn,but i think i must have a taste on 'him' at once soon ^^














nii durian pancake dari restaurant shanghai10 kat sg wang plaza
tp chinese punye la..waaa,guaaa talak kira,guaaa maauu jgk ini pancake,nnti halal halam gua settle sama jakim!!!!













pulut duriann weh,ni pulut duriann,aku bagitau kauu,ni puluttt duriaaaannn,
arggghh,im begging mykitchen to serve it to me nOW!!!
*mcm harem jep aku punye begging














durian cheesecake ni sgaje je nk cari pasal ngn aku,,kau hengat kau sedapp sangatt????! haaa??! dgn cheese, strawberry bagai,HEY!! kucing aku pon xberselera tgk ko tau ark??!
anddd shadupppp my tummy!!! u'r so noisyyy!!












wut wut wutt mann?! no durian?! or Fine $$$$?!



















ooooooooooooww,ohh okayy,no durian :))
"thanks mr.google"," iloveyou ",and " i promise i wont change to another mr search engine "

" I PROMISE "


* x guna punye pixca,ilang selera aku











1 comment:

kalau keyboard berfungsi,komenla yer :) ,kalo rosak pm sy,sy bagi duit beli yang baru ,lps tu jgn lupa komen kat sini yerrr,alolololorrr mcm budak2 je,manje aww~ :D