Wednesday, June 29, 2011

lazybone tol !!!

feeling so attached to my bed now,but still have lotsa works to do.
eating ice cream that just bought tis morning not yet!!,gather the pictures of the girl for my best boyfriend not yett,he would come to pick up them tmorow,packing up the rest for the journey tmoroww,hurmm not yet.recite surah yasin not yett,change into pyjamas not yet,perform isha' prayer not yet.seeing mymiawmiaw oso goes to not yet !!!!
what i know,im feeling so tireddd,sleepy,restless,uselesss pon ade .just came back home fr0m p.mlm with ain and tia aka trah. tb2 trimbas kembali kenangan tia,haha,td gi psr mlm,jumpe si faizee,da agk dah jumpe mamat ni mmg xterbukak ar pose ain,btw,cek mek ain ni pose td,ceh mngompat sane mngompat sini,bley plax jumpe gang2 lama,matyie,yaser,waaaa..tuntasnye,dyeorang seme gelakkan aku,nganjing2 sket psl kerjaya nurse aku neyhwalawehh!! td sempat blaku scene si paizee dedicate ain sayur kangkung,wakakkakaaa,sian pakcik pnjual syur tu tgk sayur bliau dperlakukan bgitu dikhalayak rmai,lps bersurai mulalaaa cepat2 beli pape nk mkn,da nk pk8 baru balek umah trah,* btw,ain bukak pose ngn air klapa aku tym tgh borak2 ngn paizee*ain na amex lappy dy so kitorang msok jap umah trah,after copying gossip girl series,aku plaz sebok copy gmbar2 yg kat pantai bkt kluang aritu.pastu kitorang blah,yg pasti,tym tu da pk8.15 aku balek umah,diam2 aku bukak pintu kt ruang tamu ak xnk bg penghuni rumah prasan aku baru blk,hahaha,tp kantoii gk,bunyi suare ibu ak membebel sbb ak blom tunaikan mgrib lg,naseb baek la abh ak xde g msjd,kalo x,moody la ak jp mlm ni,pastu aku tros baring2 mngadap internet,then blah tgok bolaa jp mas and taipei lwn,mas menang ok!! then masok bilik tros bukak mybloggy n tulis entry ni,brape kali dah pintu aku dibukak dri luar,ibu aku,suh habiskan packing2,kalo aku kt luar bilik plak,trserempak ngn abh aku disuruh bliau baca yasin,yg pasti skrg semua tu xtertunai lg,,..and im about tu tido japp,pk1 nnti bgun la balek,k bye bye.!! malasssssnye esok dlm kete p'jalanan jaoh!bende ak plg benci!! haiihh,why am i supposed to be a human if i donno how to live them all in my life =.=

2 comments:

  1. Ngahahahaha. Mung sebut nama aku banyok kali sini. Agagagaga. Anyway, g packing nuhhh, have a nice journey tomorrowh! :D

    ReplyDelete
  2. huhuhuhuhuhhuuhuhuhuhuhuuhuhuhuhhuh
    bru bgun tido,hehehehe
    hemmm,maceh mek nia ilemor

    ReplyDelete

kalau keyboard berfungsi,komenla yer :) ,kalo rosak pm sy,sy bagi duit beli yang baru ,lps tu jgn lupa komen kat sini yerrr,alolololorrr mcm budak2 je,manje aww~ :D