Monday, June 20, 2011

my 1st CHESS's dinner

Theme of the event: Rock and rolls and back to 70's
Date: 7th April 2011

This was an event to celebrate the final semester's students of my course Diploma in Chemical Engineering of UiTM Dungun. Well, it was really a Grammy dinner surrounded by all the colourful masks for back to 70's theme and super duper blacky of viciousness wore by all those who came on that night. I just love the soft blending of lighting in the hall with all the pretty and fabulous dresses from the girls, while smart and flirting outfit from the guys. ;) All looked beautiful and handsome on that night. hehe. Anyway, enjoy the pictures snapped on that night!




*sorry for the blur2ness :( slhkan lightning phone*
meh ak nk introduce classmate gurls ak yg mmg ummppph ah,hehee
dari kiri(ain,ana,che'jah,adnin and bell) psl minah che'jah ni,dy ad crite asl usul sndiri tau.nnti ak wat satu entry khas psl asal usul dye tu.*laughing out loud*



*HEHE,lg gmbr rmai rmai* p/s:: ignore je gaya kaki che jah tu!!! kalo nk suh gelak,smpai next sem punye dinner pn xhabes ;O



*awek cun baju pink purple gitu dari class aku,dgr2 dye datin sbb couple ngn datok,>.<(rumour rumour)!! yg next to her pun cun gak.pehhh,kalo dye ni ak respect bab2 presentation,dye punye english,fuhh!! bdak debate la kan.kalo ad present article english ke,mmg komfem2 article dy pilih ssh2 wooo nk pronounce lg memorize lg dy punye words sbb mostly content biology scientifically punyer naming dy.* so tat's why la,dy dipilih presenter ter'BAEK mase present dlm class general chemistry dlu.fuhh,kalo bole,nk bukak satu entry psl dye ni,tp malas dowh ! ;(

*awek yg b'diri tuu pon ape kurang nye.cun jgk! ekekekekekeke drooling*
alah,kalo bkn empunya diri nk puji,who else kan kan kan???! haaa,tau xpe,hihihi
p/s:: muka aku nmpk cmtu effect dr ligthning tu,:DD




*haaaa..yg ni ak xtau name sape,dy akak seniooorr,dy punye outfit baru la kena ngn kitorang punye theme.HAHA ! mklumlah part 1 kan,mane la ktorang reti bab2 nk suit ngn theme,semua maen bntai je.pergi dinner ni pon actually kene 'paksa' it was kinda like serangan physco punye . HEHE!ni crite kiteorang2 je :) ok,ah well,akak ni ak ase part3 la kot,dressup dye ok la,nk kate rock pon bole,back to 60's pon :)




* akak2 sems 3 kot ,ak assume dyeorang sems 3 sbb akak yg kat tgh2 tu akak repeater engineering physic CHE175 for part 1 laaa.so everytime class CHE175,dye ade,ok nanak introduce lebey2,kan ade yg silap kang,ak bkn knl sgt pn dyeorang ni =.= *
ooookayyy nextttt pixca---------------->>




*oyykay,ni gmbar reramai. actually banyakk lagi gmbar2 nye,gmbar ngn budak2 laki tp tu pkai camera class rep,gmbar skelas,xsempat nak amex T_T
ni je semua2 gmbar ,tu pon ak save as dari bella punye fb's album,hihi^^ ,creditss to her,sory amex gmbar2 ni xmnx izin :P



spnjang dinner tu,mcm2 la aktivitis aktivitas best2 tau yg akak2 n abg2 senior part3 yg hndle,mmg stiap sems,sape2 sems3,dyeorang la yg kepala handle semua ni.ak nk citer satu bende BEST woo....ade satu games dimana music dimaenkan,then,everybody kene cari satu paper mystery kt bwh krusi masing2,HAHA ! anddd BLASSST!!! aku jumper paper mystery tu bwh krusi,ak igt ke dpt hdiah ke hape,nk la happy bgai xigt ak sape.!! pssst pssstt.ade sorang akak ke lect.hehe,xprasan tarik tgn ak naekk pentass.fuhh!! bangga wooohhh!! gang2 aku kat bawah seme jerit2 pnggil name aku.HAHA ! mmg ade rasa mcm artis skit.ngehheeehee,gua igt mau bagi gua hdiah ke hape,rupe2nye,aku kene nyanyi laguuu yg trtuliss kt paper tu.HADUiiiii!!! PARAH PARAH!! nasib baek slame ni ak slalu gak ngn gang2 ak adnin n che'jah la trun bndar hampir stiap hari pg karok.hahaha,karaoke la bhaii.!! smpai snggup ponteng clss physiccc ,agamaa,mlm2 pon redahh je kalo rase nk lps stress.PENTING TUU JGN KATE XPENTINGGG* hehhee.tauu tak lagu ape aki kene nyanyi.wuwuwuwuuuuuuuuuu~ skali lagu jiwang back to 90's ak ase kena nyanyi,mmg perghhhhh ahh.tp abg akak yg handle pentas mlm tu suruh kitorang SPORTINGG ABESSS,NO MALU MALUU!! HAHAHA !!! yg tu I LOIKE !! akuu pun nyanyi laaa laguuuuu.tadaaaaa....ApAa ErTinYaaaa BunGaaa Emass yangg kauu BeRi duluuu..........~~ hehe,aku st0p sbb xtau nada lagu tuu. fuhhh~ abes dewan gegar,xtau la gegaran tu sbb dyeorang kutuk aku ke gelakkan aku.yg pasti mmg ade suara classmate2 aku kat bwh sorak sokongan padu kat aku.ngeh3~,HAMBOIIi!! bab bab ni LAJUuuuuuu la aku,kalo exam pehhhh,fail sane,fail sinie... ok apaaapunnnnn mmg ter'BAEKK ah aku kena mlm tuuu.HUHU! las2 dpt hdiah gula2 bnyakk.HEHEHEE.then lps sesi PHOTOSHOOT reramai.aku ngn adnin blah.manusia paling awal blah dlm classmate ak,HAHA !! NGANTOKKKkk!! heheehehee.OLRITE~ thats ol pasal entry dinner ni.cume agak t'kilan gmbar bnyak tak sempat amek ngn clss rep aku.k till then ,byeee ^^

No comments:

Post a Comment

kalau keyboard berfungsi,komenla yer :) ,kalo rosak pm sy,sy bagi duit beli yang baru ,lps tu jgn lupa komen kat sini yerrr,alolololorrr mcm budak2 je,manje aww~ :D